Telefonie voor fysiotherapiepraktijken

Optimale bereikbaarheid van uw fysiotherapiepraktijk, dat is wat u wilt. Ook wanneer u bezig bent met een behandeling. U wilt alle aandacht kunnen geven aan uw patiënten en tegelijkertijd geen oproepen missen. Dat vraagt om een communicatiesysteem, waarmee u in staat bent om goede zorg én service te verlenen aan uw patiënten. Dat begrijpen wij bij Advitronics als geen ander. Wij leveren al meer dan 29 jaar telefonie-oplossingen aan de eerstelijnszorg.

Wilt u bellen via VoIP?

VoIP staat voor Voice over IP. Dat komt neer op bellen over een breedbandverbinding. Bellen via VoIP kan zowel met een telefooncentrale in uw praktijk als met een hosted voice oplossing, waarbij u gebruik maakt van een (gedeelde) centrale in de cloud. Wij adviseren u graag over de oplossing die het beste past bij uw wensen en specifieke situatie.

Heeft uw praktijk nevenlocaties?

U kunt meerdere locaties aansluiten op hetzelfde telefoonsysteem. Gesprekken kunnen zo eenvoudig worden doorgezet naar collega’s op een andere locatie. Onderling bellen is kosteloos.

Wilt u ook mobiel bereikbaar zijn?

U kunt uw mobiele abonnementen integreren in de telefonieomgeving van uw praktijk. Uw mobiele telefoon wordt dan onderdeel van uw nummerplan. Inkomende oproepen op uw praktijknummer kunt u zowel met uw vaste als mobiele toestel aannemen. Uw collega’s kunnen intern doorverbinden naar uw mobiel. En u kunt met uw praktijknummer uitbellen via uw mobiele telefoon.

Wilt u afspraken online laten beheren?

Met onze afsprakenplanner kunnen uw patiënten via internet afspraken maken, wijzigen of annuleren. Ook als u bezig bent of als uw praktijk gesloten is. Dit bespaart u tijd. Uw patiënten krijgen automatisch een bevestiging van hun afspraak en een herinnering via sms.

Biedt u graag extra service aan uw patiënten?

Dat kunt u realiseren door gratis WiFi aan te bieden in uw wachtkamer. Ook kan WiFi als marketingtool ingezet worden. Bijvoorbeeld als u uw patiënten verzoekt om in te loggen door uw Facebook pagina te liken.

fysiotherapeut telefoon

Applicaties voor fysiotherapeuten

Producten voor fysiotherapeuten

Advies op maat

Advies op maat

Op het telefonieplatform van Advitronics kunnen zowel praktijkcentrales als hosted telefonie-oplossingen in de cloud aangesloten worden. Dit biedt de mogelijkheid om een telefonie-omgeving te realiseren, die het beste past bij de wensen en het budget van een praktijk of samenwerkingsverband. Wij nemen graag de tijd om de mogelijkheden te bespreken en een gericht advies uit te brengen.

Ik wil graag advies op maat