klantervaring Verloskundigepraktijk

De Geboortezaak Houten dankzij Advitronics klaar voor de toekomst

Marielle van Kleef is verloskundige en mede-eigenaar van De Geboortezaak, een praktijk met vier verschillende vestigingen. Van Kleef en de andere verloskundigen staan dag en nacht klaar om aanstaande ouders te helpen tijdens de zwangerschap en bevalling. Telefonische bereikbaarheid is daarom heel belangrijk.

‘Een verloskundige praktijk sluit nooit’

Van Kleef werkt al bijna tien jaar samen met Advitronics. Toch was het voor haar niet vanzelfsprekend om opnieuw voor Advitronics te kiezen toen ze een jaar geleden een nieuwe telefonie-oplossing nodig had. “Ik dacht dat de diensten van Advitronics niet bij een verloskundigenpraktijk zouden passen”, legt Van Kleef uit. “Een verloskundigenpraktijk is nu eenmaal heel iets anders dan een huisartsenpraktijk. Een huisartsenpraktijk gaat aan het einde van de dag dicht en schakelt dan door naar de huisartsenpost, maar een verloskundigenpraktijk sluit nooit.” En dat heeft impact op de benodigde telefonie-oplossing.

Klaar voor de toekomst

Volgens Van Kleef heeft Advitronics haar vertrouwen echter volledig gewonnen. “Ze hebben heel goed geluisterd en geleerd. Ze begrijpen nu veel beter onze wensen en behoeftes.”

Naast de praktijk in Houten is ook De Geboortezaak Utrecht-Leidsche Rijn inmiddels over op het systeem van Advitronics. “Klanten worden direct doorverbonden met de dienstdoende verloskundige, collega’s kunnen onderling makkelijk naar elkaar doorverbinden en we kunnen ruim van tevoren plannen maken voor de bereikbaarheid”, legt Van Kleef uit.

De tijd van dubbele simkaarten en het fysiek overdragen van de spoed-mobiel is voor De Geboortezaak definitief voorbij, dankzij de Spoed Roulatie-dienst van Advitronics. Dit in tegenstelling tot de situatie bij andere collega verloskundigen. Van Kleef: “En dan maken we nog niet eens gebruik van alle diensten, want er is zoveel mogelijk. We zijn dankzij Advitronics klaar voor de toekomst.”

Van Kleef is eigenaar en werkzaam bij De Geboortezaak Houten. Naast de praktijk in Houten heeft De Geboortezaak vestigingen in Nieuwegein, Utrecht-Leidsche Rijn en Wijk bij Duurstede, van waaruit zwangerschappen in de regio Utrecht van A tot Z worden begeleid.Cliënten kunnen De Geboortezaak 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen voor bevallingen, bij ongerustheid en voor andere spoedeisende zaken. De Geboortezaak Houten wordt hierbij geholpen door de diensten van Advitronics.

vragen?

Sebastiaan vertelt u graag meer over Advitronics Zorgcentraal

Meer info over Zorgcentraal?
vraag adviesgesprek aan