klantervaring Podotherapie

Podotherapie Segerink over videobellen van Advitronics

Thomas Hesp van Podotherapie Segerink in Deventer heeft na uitgebreid vooronderzoek gekozen voor de videoconsult-applicatie Advitronics Meeting Room. De veiligheid, laagdrempeligheid, het gebruiksgemak en de prijs gaven voor hem de doorslag om te starten met videobellen.

Videobellen met patiënten

“Ik gebruik Meeting Room regelmatig om met patiënten te videobellen. Wel is het afhankelijk van de patiënt, want sommigen geven toch de voorkeur aan telefonisch contact. Voor mij is het videoconsult erg handig om de ernst van de klacht te kunnen inschatten; voor een patiënt is het makkelijker om aan te wijzen dan om uit te leggen”, zegt Thomas Hesp.

Laagdrempelig beeldbellen

“Grootste voordeel van Meeting Room is de laagdrempeligheid; ook ouderen kunnen ermee uit de voeten omdat je niks hoeft te downloaden. Ik krijg van patiënten te horen dat ze het prettig vinden werken.” Thomas Hesp geeft aan dat hij Meeting Room blijft gebruiken in de vorm van een virtuele wachtkamer, met spreekuren voor sporters, voor kinderen, et cetera. “Meeting Room is een mooi systeem voor patiënt-behandelaar contact. Het is gecertificeerd, heeft gebruikersgemak en is laagdrempelig voor een brede groep patiënten.”

vragen?

Sebastiaan vertelt u graag meer over Advitronics Zorgcentraal

Meer info over Zorgcentraal?
vraag adviesgesprek aan