Blikt u met ons mee vooruit tijdens de LHV Huisartsendag 2021?

Advitronics neemt ook in 2021 weer als partner deel aan de LHV Huisartsendag. Na een voor ieder bewogen periode, die helaas nog steeds een behoorlijke impact heeft, zijn we dankbaar dat we een aantal van u weer fysiek kunnen ontmoeten op 2 oktober in het World Forum in Den Haag.

In lijn met het thema van de LHV Huisartsendag ‘Op naar morgen, de blik vooruit.’ zijn wij bij Advitronics ook vooruit blijven kijken om u te voorzien van flexibele, veilige en kwalitatieve communicatie- en telefonieoplossingen.

Efficiëntie en een optimale bereikbaarheid van uw praktijk, nu en in de toekomst

In de hectiek van de afgelopen 2 jaar ondersteunden wij u met diensten zoals de thuiswerkoplossing en Zorgvideo om op een veilige manier toch de juiste zorg te kunnen bieden aan uw patiënten en cliënten. Maar bijvoorbeeld ook met advies over een simpele aanpassing in het keuzemenu van uw telefoniesysteem om de telefonische piekbelasting rondom corona beheersbaar te houden.

Onze mogelijkheden voor HIS-integratie en inzicht in uw bereikbaarheid door middel van rapportages in AdviCalls Reports dragen bij aan het efficiënter werken binnen uw praktijk en het efficiënter inzetten van uw capaciteit, tijdens de huidige gezondheidssituatie maar ook daarna.

Advitronics Zorgcentraal: één online omgeving waar alle communicatie- en telefonie oplossingen samen komen

De eerstelijnszorg heeft te maken met een steeds complexer wordende zorgvraag, krapte op de arbeidsmarkt en de verschuiving van zorg vanuit de tweede lijn. Goede bereikbaarheid, optimale communicatie en efficiënte samenwerking binnen de eigen praktijk én met andere zorgaanbieders zijn van groot belang om deze uitdagingen aan te kunnen.

Advitronics heeft met Zorgcentraal alle middelen voor communicatie en samenwerking geïntegreerd in één oplossing voor de eerstelijnszorg. Deze oplossing biedt optimale bereikbaarheid aan praktijken en zorgprofessionals en ondersteunt de steeds verdergaande samenwerking in wijkverbanden, zorggroepen en regio’s.

Nieuw

Alle communicatieoplossingen in één online omgeving. Dat is Advitronics Zorgcentraal.

Zorgvideo: eenvoudig en veilig beeldbellen met patiënten en collega’s

Zorgvideo is een applicatie die veilig beeldbellen mogelijk maakt met zowel uw patiënten of cliënten als collega’s binnen uw praktijk, samenwerkende praktijken, wijkverbanden, zorggroepen en regio’s. De online vergaderingen of consulten kunnen via computer, laptop of smart device worden gevolgd en de applicatie voldoet aan de AVG, ISO 27001 en NEN 7510 privacy richtlijnen.

HIS-integratie: open het patiëntdossier van bellende patiënt met één druk op de knop

Wij dragen graag bij aan de efficiëntie van uw praktijk, het verminderen van de werkdruk en het vergroten van de patiëntgerichtheid. Door middel van HIS-integratie koppelen wij uw informatie systeem met ons telefoniesysteem waardoor de patiëntgegevens automatisch worden opgehaald als een patiënt belt. Met één druk op de knop opent de assistente het patiëntdossier en kan deze snel en gericht te woord worden gestaan.

Thuiswerkoplossing; zowel tijdens maar ook na de COVID periode een uitkomst

Gedurende de coronaperikelen signaleerden we al snel de behoefte en noodzaak bij veel praktijken in de eerstelijnszorg om thuiswerkplekken in te richten. Door middel van onze thuiswerkoplossing kon worden voldaan aan de richtlijnen vanuit het RIVM en konden assistentes eenvoudig en flexibel vanuit huis patiënten of cliënten te woord staan en hen de best mogelijke zorg bieden.

Met de blijvende behoefte aan thuiswerkplekken, ook na de versoepelingen, staan wij voor u klaar om u te adviseren en ondersteunen bij de implementatie van de thuiswerkoplossing binnen uw praktijk.

AdviCalls Reports: inzicht in en controle over uw bereikbaarheid door overzichtelijke rapportages

Wanneer zijn de piekmomenten in uw praktijk? Hoe lang staan patiënten in de wacht? Hoe snel worden spoedoproepen beantwoord? De monitoring software Advicalls Reports genereert automatische rapportages die u beter zicht geven op de bereikbaarheid van uw praktijk. Het AdviCalls dashboard maakt direct inzichtelijk waar de pijnpunten liggen bij de telefonie-afhandeling zodat u gericht uw interne processen kunt verbeteren. Advitronics staat natuurlijk ook altijd voor u klaar om u hierbij te ondersteunen en adviseren.

LHV Huisartsendag online of op locatie

Op 2 oktober organiseert de LHV deze dag voor alle huisartsen. U kunt kiezen hoe u wilt deelnemen: fysiek op de locatie in Den Haag of online vanuit huis of waar u maar wilt.

Wilt u inspiratie opdoen, kennis bijspijkeren, elkaar ontmoeten, sessies bijwonen over thema’s als positieve gezondheid, slim gebruik van data, ethische dilemma’s en diverse skills labs?

Bekijk dan snel het programma of meld u zich direct aan!

vragen?

Lambert vertelt u graag meer over Advitronics Zorgcentraal en de mogelijkheden die deze online omgeving u te bieden heeft.

Wilt u meer informatie?
vraag adviesgesprek aan