Oplossingen voor een optimale bereikbaarheid van uw verloskundigenpraktijk

Met de druk van de Corona-babyboom op u als verloskundigenpraktijk, hebben u en uw collega-verloskundigen geen tijd te verliezen! Advitronics Roulatie is er speciaal voor u: een efficiënte, snelle en kostenbesparende oplossing om het spoednummer eenvoudig over te dragen.

Optimale bereikbaarheid om cliënten tijdig de juiste zorg te kunnen bieden is van levensbelang voor uw verloskundigenpraktijk. Spoedbereikbaarheid en het eenvoudig overdragen van het mobiele spoednummer onder de dienstdoende verloskundigen zijn daarbij belangrijke pijlers.

Een tijdrovende en inefficiënte fysieke overdracht van het spoednummer of de hoge telefoonkosten die gepaard gaan met handmatig doorschakelen naar de individuele telefoonnummers van de verloskundigen kunnen worden vermeden met Advitronics Roulatie.

De Roulatie-oplossing is beschikbaar als standalone applicatie. Het is echter ook een standaard onderdeel van Advitronics Zorgcentraal; één online omgeving waar alle communicatie- en telefonie oplossingen samenkomen.

Demo video Advitronics Roulatie

Draag snel en efficiënt uw spoednummer over met Advitronics Roulatie

Advitronics ontzorgt uw praktijk en verloskundigen graag, zeker tijdens de huidige geboortegolf, zodat de beschikbare tijd gebruikt kan worden voor wat echt belangrijk is; zorg verlenen aan uw cliënten.

Met onze zeer gebruiksvriendelijke Roulatie-oplossing kunnen spoednummers op elk gewenst moment beheerd en gerouleerd worden via een app. Snel, eenvoudig en efficiënt!  

Bent u benieuwd hoe Advitronics Roulatie bijdraagt aan de efficiëntie van uw praktijk zodat u meer tijd kunt besteden aan de zorg aan uw cliënten? Bekijk dan gauw de demo video om te zien hoe eenvoudig en snel de Roulatie-oplossing te gebruiken is en welke tijdswinst het u oplevert.

Wilt u meer weten over Advitronics Roulatie? Wij vertellen u graag meer tijdens een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek.

Nieuw

Alle communicatie- en telefonie-oplossingen voor de eerstelijnszorg in één online omgeving. Dat is Advitronics Zorgcentraal.

vragen?

Roel vertelt u graag meer over Advitronics Roulatie.

Meer info over Advitronics Roulatie?
vraag adviesgesprek aan