Werken bij Advitronics – Sebastiaan vertelt

Bij Advitronics zetten we altijd dat stapje extra om onze klanten te ondersteunen, ontzorgen en de hoogste mate van service te leveren. Maatwerk is hierbij meer de standaard dan een uitzondering. Wij laten onze communicatie- en telefonieoplossingen graag voor de klant werken en dragen daarmee bij aan een optimale bereikbaarheid en efficiëntie van partijen in de eerstelijnszorg.

 

“Je bent altijd op zoek naar de juiste oplossing die past bij de klant.”

Advitronics is volop in beweging. Anticiperend op ontwikkelingen in de markt werken wij er elke dag aan om onze organisatie nog toekomstbestendiger te maken en hiermee onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Binnen de organisatie heb ik de mogelijkheid gekregen om meerdere functies te bekleden. Ik ben gestart als monteur, vervolgens heb ik op de afdeling support en als projectleider gewerkt en inmiddels ben ik actief als Partner Manager. Binnen Advitronics is er voor iedereen de ruimte om zich te ontwikkelen of om een overstap te maken naar een andere afdeling of functie, wat een fijne dynamiek met zich mee brengt. We zijn een platte organisatie waarin je altijd bij iedereen aan kunt kloppen voor hulp. Van directeur tot magazijn medewerker, we staan stuk voor stuk voor elkaar klaar.

De zeer actieve personeelsvereniging ervaar ik ook als positief, familie-uitjes, gezellige barbecues, een door het bedrijf gesponsorde deelname aan de strong viking run, het zijn allemaal fijne activiteiten waarbij je elkaar beter leert kennen en wat de onderlinge samenwerking ten goede komt.