Communicatie voor de zorg van vandaag én morgen

De zorg staat steeds meer onder druk. De vergrijzing, een tekort aan zorgpersoneel, de verschuiving van zorgtaken van de tweede naar de eerste lijn en een veranderend gedrag van patiënten en cliënten dwingt zorgaanbieders efficiënter te werken. Wij zijn er om zorgverleners in de eerste lijn hierin te ondersteunen. Onze veilige, innovatieve en samenwerkingsgerichte communicatieoplossingen hebben tot doel om het leven van zorgverleners makkelijker te maken.

Specialist in communicatie voor de eerste lijn

Met meer dan 30 jaar ervaring, zijn wij uitgegroeid tot specialist in communicatie-oplossingen voor de eerstelijnszorg. Bij alles wat we doen, staan onze kernwaarden centraal. Advitronics staat voor toonaangevend, vooruitstrevend, servicegericht, integer en klantgericht.

Onze oplossingen zijn veilig en betrouwbaar. Wij zijn ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en leveren optimale bereikbaarheid en support. Zo kunt u doen waar u goed in bent: uw patiënten en cliënten de juiste zorg op het juiste moment bieden.

Zorg centraal

Advitronics zet de zorg altijd centraal. We gaan verder dan het leveren van technologie. Onze diensten zijn erop gericht om u zo goed mogelijk te ondersteunen in het leveren van goede zorg en u zoveel mogelijk te ontlasten in alles eromheen. 

Wij zorgen ervoor dat u altijd bereikbaar bent voor uw patiënten en cliënten via verschillende kanalen en dat u inzicht heeft in deze bereikbaarheid. Ook helpen we u in het verbeteren van uw processen. En we doen meer: als full service dienstverlener zijn wij de technologie partner voor eerstelijns zorgaanbieders.

het team

Het Advitronics team

 • Martin Kemper

  Directeur

 • Rik van Schaijk

  Business Development

 • Sebastiaan Hormes

  Sales

 • Mansy Peperkamp

  ICT

 • Bianca van Hinsbergen

  Operations Projecten

 • Ellen Poelen

  P&O

Werken bij Advitronics

Help jij ons bij het verbeteren van de zorg van vandaag én morgen? Ben je op zoek naar een innovatieve werkomgeving en zit servicegerichtheid in jouw DNA? Kom dan werken bij Advitronics.

PortaDial Intercom & Deurtelefonie

PortaDial is onderdeel van Advitronics en ontwikkelt en produceert intercomsystemen die via een netwerk van partners verkocht worden. PortaDial levert maatwerk deurtelefoniesystemen.