Advitronics Service

We hebben maar één prioriteit: uw bereikbaarheid! Heeft u last van een storing? Bel direct (0486) 478 888 en kies 3 voor support. Vaak kunnen we het probleem op afstand verhelpen. Als dat niet lukt, sturen we een technisch specialist naar u toe.

Hulp op afstand

In veel gevallen kunnen we u op afstand helpen. Als u ons hiervoor toestemming geeft, kunnen we met u meekijken in uw IT-omgeving en uw probleem direct verhelpen.

Heeft u een probleem of vraag?

Onze servicemedewerkers staan voor u klaar. Meld uw probleem of vraag via onderstaand formulier.  Eén van onze supportmedewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw probleem te verhelpen of vraag te beantwoorden.

De afdeling service is overgestapt naar een nieuw ticket systeem zodat we uw melding sneller en efficiënter kunnen behandelen.

Als u een mail stuurt naar service@advitronics.nl met daarin zoveel mogelijke relevante informatie dan wordt er gelijk een ticket van gemaakt. Is het mailadres waarvan u het verzoek doet bekend in ons systeem dan krijgt u een bevestiging met daarin het ticketnummer.

Voor vragen over of aanvullingen op dit ticket, verzoeken wij u te antwoorden via een reply op deze mail. Deze informatie wordt dan gelijk verwerkt in het ticket. 

Alvast bedankt voor de medewerking namens de service afdeling 

Remote Support Fee

Jaarlijks abonnement voor hulp op afstand tegen een vast bedrag.

Download Softphone

Onze softphone-applicatie kunt u downloaden via onze download pagina.

Verwerkersovereenkomst aanvragen

Vraag hier onze verwerkersovereenkomst aan.