Devices & Headsets

Efficiënt communiceren met patiënten en collega’s kan niet zonder headsets en telefoontoestellen. Advitronics levert diverse modellen, geschikt voor elke situatie en elke praktijk.

Headsets

Laat uw medewerkers comfortabel en ergonomisch telefoongesprekken voeren door headsets te gebruiken. Medewerkers houden de handen vrij om gegevens in te voeren. Met een draadloze headset zijn zij niet gebonden aan hun werkplek. Bij videoconsulten of videovergaderingen zorgt een headset voor een kraakhelder geluid. Advitronics levert voor elke situatie een geschikte headset, draadloos of draad-gebonden, met diverse draagstijlen en met handige functies, zoals het filteren van omgevingsgeluiden.

Headset voor slechthorenden

Speciaal voor personen met een gehoorapparaat biedt Advitronics een oplossing waarbij het gehoorapparaat aan de headset gekoppeld kan worden. Dit kan via Bluetooth of een ringleiding. Op die manier kunnen slechthorenden toch profiteren van de voordelen en het comfort van een headset.

Bureautoestellen

Met de bureautoestellen van Advitronics kunt u zorgeloos telefoneren. In uw praktijk of op uw thuiswerkplek. Met deze toestellen kunt u de wachtrij aannemen, eenvoudig een andere welkomsttekst activeren, zien wie beschikbaar is, doorverbinden, snelkeuze- en alarmtoetsen bedienen en nog veel meer. De toestellen in ons assortiment worden volledig naar uw wensen geconfigureerd. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Draadloze telefoons (DECT)

Onze DECT-toestellen zijn draadloze telefoontoestellen, die deel uitmaken van uw  telefonieomgeving. Een DECT-toestel geeft maximale vrijheid. Uitermate geschikt voor medewerkers die regelmatig in een andere ruimte zijn en toch telefonisch bereikbaar moeten blijven.

Smartphones

Via Advitronics kunt u ook mobiele toestellen en abonnementen afnemen. Nog mooier: wij zorgen dat uw mobiele toestellen en abonnementen geïntegreerd worden in de communicatie-oplossing van uw praktijk of samenwerkingsverband. Daarvoor leveren wij moderne en robuuste smartphones, die volledig worden geconfigureerd.

Intercom / deurtelefoon

Met een intercom of deurtelefoon kunt u via een vast of mobiel toestel communiceren met een persoon die voor de ingang van uw praktijk staat. Ook kunt u de deur op afstand openen. Advitronics levert deurintercoms met geluid en video. Meerdere medewerkers kunnen een oproep van de deurtelefoon aannemen. Dat geldt ook voor grotere locaties, zoals een gezondheidscentrum. Wanneer u gebruik maakt van een video-intercom kunt u zien wie er voor de deur staat, ook wanneer u na 17 uur nog aan het werk bent.

Vergadertoestellen

Wanneer u regelmatig een telefoongesprek voert met meerdere personen in een ruimte, is een vergadertoestel nuttig. Dit toestel is ontworpen met luidsprekers rondom zodat iedereen in de ruimte het telefoongesprek goed kan verstaan en zelf goed verstaanbaar is. Ook wanneer u samen met uw patiënt met een medisch specialist of tolk moet bellen, is dit een handige oplossing.

Nieuw

Alle communicatie- en telefonie-oplossingen voor praktijken in de eerstelijn in één online omgeving. Dat is Advitronics Zorgcentraal.

vragen?

Jerry vertelt u graag meer over alle devices & headsets

Meer info over devices & headsets?
vraag adviesgesprek aan