Internet & wifi

Uw praktijk kan niet meer optimaal functioneren zonder een snelle en stabiele internetverbinding. Het telefonisch contact gaat via een internetverbinding, net als veel andere applicaties zoals bijvoorbeeld videobellen. Ook staan steeds meer services in de cloud. Naast snel en stabiel is een veilige verbinding essentieel voor uw praktijkvoering. Dat weten wij bij Advitronics als geen ander.

Veilig en snel internet

Met meer dan 1100 fysieke verbindingen in de zorg voorzien we vele zorgverleners van een veilige en snelle internetverbinding. Deze verbindingen worden door ons gemonitord om te zorgen voor continue stabiliteit.

Blijf bereikbaar bij verstoringen in uw internetverbinding met 4G-mobiele back up

Een storing of complete uitval van uw internetverbinding kan vervelende gevolgen hebben voor de bereikbaarheid en het functioneren van uw praktijk. U wil uw patiƫnten en cliƫnten te allen tijde te woord kunnen staan en kunnen voorzien van de benodigde zorg. 4G mobiele back-up vangt dit probleemloos voor u op.

Advies op maat

We adviseren u graag over welke internetverbinding het beste bij uw praktijksituatie past. Volstaat een VDSL of is Glasvezel een minimale vereiste voor uw situatie? Wilt u wifi in uw wachtkamer? Ook als u op een tijdelijke locatie een internetverbinding nodig heeft, helpen we u graag. Neem contact met ons op over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

vragen?

Jerry vertelt u graag meer over internet & WiFi

Meer info over connectiviteit?
vraag adviesgesprek aan