Mobiele telefonie

Als zorgprofessional wilt u goed bereikbaar zijn, ook wanneer u zelf niet beschikbaar bent of niet op de praktijk bent. Wij bieden u de mogelijkheid om uw mobiele abonnementen te integreren in de telefonieomgeving van uw praktijk. Waarom is dat handig? Uw mobiele toestel functioneert in dat geval als een intern toestel. Collega’s zien of u in gesprek bent en kunnen intern naar u doorverbinden. U kunt ervoor kiezen om oproepen bij uw collega’s te laten uitkomen wanneer u niet beschikbaar bent. Bovendien kunt u met uw mobiel bellen vanuit uw praktijknummer, zonder dat uw patiënten uw mobiele nummer zien. Dit is mogelijk voor zowel praktijken als zelfstandig werkende zorgprofessionals.

klantervaring

Huisartsenpraktijk Tzummarum altijd en overal bereikbaar dankzij telefonie-oplossing van Advitronics

lees het hele verhaal
“Advitronics overtuigde me met verstand van zaken en fijne communicatie.”

Mark Eisinger

Huisarts

Meerdere nummers op één SIM-kaart

Met mobiele telefonie van Advitronics bent u mobiel bereikbaar via het netwerk van KPN, het netwerk met de beste dekking in Nederland. Met onze oplossing kunt u meerdere 06-nummers en het vaste praktijknummer op één smartphone combineren. Daarbij kiest u zelf met welk nummer u belt en op welk nummer u op welk moment bereikbaar bent.

Mobiel als onderdeel van totale communicatie-oplossing

Bij Advitronics zijn mobiele abonnementen en smartphones los beschikbaar. Nog mooier wordt het wanneer de mobiele toestellen onderdeel uitmaken van de complete communicatie-oplossing van uw praktijk: assistentes zien uw beschikbaarheid, kunnen eenvoudig intern doorverbinden en zelf kunt u uitbellen met uw vaste praktijknummer, zonder dat uw patiënten uw mobiele nummer zien.

Nieuw

Mobiele telefonie als onderdeel van een alles-in-één communicatie-oplossing. Dat is Advitronics Zorgcentraal.

Roulatie spoednummer met mobiele telefonie

Voor veel zorgprofessionals is mobiele telefonie belangrijk voor hun spoedbereikbaarheid. Denkt u aan een verloskundepraktijk. Een uitdading daarbij is het snel en eenvoudig aan elkaar overdragen van het spoednummer. Met Advitronics Roulatie leveren wij een eenvoudige, flexibele en financieel aantrekkelijke oplossing om het mobiele spoednummer efficiënt te rouleren.

mobiele telefonie

Waarom Advitronics mobiel?

 • Betrouwbaar netwerk

  Mobiele telefonie van Advitronics maakt gebruik van het KPN-netwerk, het netwerk met de beste dekking in Nederland.

 • Meerdere nummers op één toestel

  U kunt meerdere mobiele en vaste telefoonnummers gebruiken op een mobiel toestel. U kunt instellen met welk nummer wordt uitgebeld, op welk nummer u bereikbaar bent en welk nummer zichtbaar is voor patiënten.

 • Volledige vast-mobiele integratie

  Maak uw smartphones onderdeel van de totale communicatie-oplossing. Het mobiele toestel heeft daarmee dezelfde functionaliteiten als een vast toestel in uw praktijk.

 • Eenvoudige roulatie mobiel spoednummer

  Met Advitronics Roulatie leveren wij een eenvoudige, flexibele en financieel aantrekkelijke oplossing om het mobiele spoednummer efficiënt en eenvoudig te rouleren tussen zorgprofessionals.

eSIM

Advitronics werkt met de nieuwe technologie eSIM. De eSIM is de vervanger van de fysieke, plastic SIM-kaart en zit ingebouwd in het mobiele toestel. Een eSIM maakt eenvoudig verbinding met het mobiele netwerk en maakt een smartphone nog sneller onderdeel van de totale communicatie-oplossing. De eSIM is niet alleen geschikt voor smartphones, maar ook voor andere mobiele apparaten als laptops en tablets. Dankzij eSIM hoeven er geen SIM-kaarten vervangen te worden wanneer u een nieuw mobiel abonnement neemt.

vragen?

Roel vertelt u graag meer over mobiele telefonie van Advitronics

Meer info over mobiele telefonie?
vraag adviesgesprek aan