Thuiswerkoplossing

Gedurende de gezondheidssituatie rondom COVID-19 zagen wij een toenemende behoefte aan thuiswerken. In diverse praktijken werkten er geregeld één of meerdere assistenten vanuit huis of vanuit een andere locatie. Daarnaast hebben veel organisaties inmiddels een blijvend thuiswerkbeleid.

Met de thuiswerkoplossing blijft Advitronics praktijken ondersteunen met hun telefonische bereikbaarheid. Assistentes kunnen eenvoudig en snel telefoongesprekken uit de wachtrij aannemen vanaf een andere locatie dan de praktijk. Zo kan er een volledige dag thuis gewerkt worden, maar kan er bijvoorbeeld ook een uurtje worden ingesprongen vanuit huis op piekmomenten binnen de praktijk. Flexibel en praktisch zodat het werk vanaf welke locatie dan ook gewoon door kan gaan.

Praktische informatie thuiswerkoplossing

Wilt u ook zo flexibel en comfortabel mogelijk vanuit huis werken? Advitronics ontzorgt u graag met haar thuiswerkoplossing. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, voordelen en kosten van onze thuiswerkoplossing? We hebben alles voor u op een rijtje gezet.

Flexibel werken met headsets

Om nog comfortabeler vanuit huis te werken is een passende headset aan te raden. Een headset die aan te sluiten is op een computer is hiervoor uitermate geschikt. Wij adviseren u graag over de juiste headset voor uw thuiswerkoplossing.

Telefonische bereikbaarheid

Onze telefonie-oplossing is vooruitstrevend, flexibel in gebruik en eenvoudig te beheren. Wij ondersteunen u met 24×7 service en support. Onze telefonievoorziening is uitermate stabiel, eenvoudig te beheren en we ondersteunen u met 24×7 service en support.

Nieuw

Alle communicatie- en telefonie-oplossingen voor de eerstelijnszorg in één online omgeving. Dat is Advitronics Zorgcentraal.

vragen?

Sebastiaan vertelt u graag meer over de thuiswerkoplossing van Advitronics

Meer info over de thuiswerkoplossing?
vraag adviesgesprek aan