Videoconsulten of -meetings via Zorgvideo

De videocommunicatie-applicatie Zorgvideo is ideaal om de communicatie met uw patiënten en collega’s te verbeteren. De applicatie is onderdeel van ons alles-in-1 platform, maar kan ook als los product aangeschaft worden. Perfect voor online videovergaderingen met uw collega’s of consulten met uw patiënten.

Sms-functie als aanvullende functionaliteit van Zorgvideo

In de huidige situatie kunt u via email uitnodigingen versturen naar collega’s of patiënten/cliënten voor een online meeting of consult. Bij uitnodigingen voor patiënten of cliënten zien veel praktijken dat er toenemend e-mailverkeer ontstaat op het e-mailadres dat wordt gebruikt om de uitnodiging mee te versturen. Om dit voor u op te vangen hebben wij een sms-functie toegevoegd aan Zorgvideo. Zo verstuurt u zonder zichtbaar e-mailadres of 06-nummer uitnodigingen naar uw patiënten en cliënten.

klantervaring

Podotherapie Segerink over videobellen van Advitronics.

lees het hele verhaal
“Ik gebruik beeldbellen van Advitronics regelmatig om met patiënten te videobellen. Voor mij is het videoconsult erg handig om de ernst van de klacht te kunnen inschatten.”

Thomas Hesp

Podotherapeut
Nieuw

Alle communicatie via uw beeldscherm, van telefonie tot videobellen. Dat is Advitronics Zorgcentraal.

Videocommunicatie

Waarom Advitronics Zorgvideo

 • Online videoconsulten

  Eenvoudig beeldbellen met uw patiënten en cliënten via computer, laptop of smartphone. Videovergaderingen tot 25 deelnemers mogelijk (standaard tot 5 deelnemers).

 • Virtuele wachtruimte

  De zorgverlener ziet wie er in de virtuele wachtkamer aanwezig is en laat de patiënt toe tot het videoconsult.

 • Veilig videobellen

  Beeldbellen met Advitronics Zorgvideo voldoet aan de privacyrichtlijnen van de AVG en is conform ISO 27001 en NEN 7510.

 • Scherm & bestanden delen

  Soms is het handig om uw scherm te delen met de patiënt of een bestand te delen tijdens een videocall. Dat kan eenvoudig met Zorgvideo.

 • Regie over het videogesprek

  De zorgverlener bepaalt wanneer het videoconsult start en eindigt en kan zowel bij zichzelf als de patiënt het beeld en geluid aan- en uitzetten.

 • Geschikt voor mensen met minder digitale vaardigheden

  Doordat u als zorgverlener de regie heeft over het beeld en geluid van zowel uzelf als de patiënt/cliënt, zijn de videoconsulten via Zorgvideo ook geschikt voor mensen die minder goed thuis zijn in de hedendaagse techniek.

 • Status tijdens een videoconsult of online meeting

  Zodra u start met een videoconsult bent u niet meer telefonisch bereikbaar zodat u zich volledig kunt concentreren op het consult. Gesprekken gaan bijvoorbeeld naar uw assistente of naar een voicemail. Net wat u wenst te doen met het inkomende telefoonverkeer.

 • Uitnodiging versturen via sms

  Geen onnodige belasting van uw praktijk doordat u de uitnodiging voor een videoconsult zonder zichtbaar e-mailadres of 06-nummer kunt versturen.

 • Gratis beschikbaar binnen Advitronics Zorgcentraal (tot 5 deelnemers)

  Zorgvideo is een standaard functionaliteit binnen de geïntegreerde communicatie-oplossing Advitronics Zorgcentraal. Daarnaast is het als standalone video-applicatie beschikbaar.

vragen?

Jerry vertelt u graag meer over videobellen van Advitronics

Meer info over videobellen?
vraag adviesgesprek aan