Uw en onze bereikbaarheid tijdens de feestdagen

Inmiddels naderen we het einde van het jaar. Een goed moment om na te denken over uw bereikbaarheid tijdens de feestdagen. Heeft u nog wijzigingen in uw programmering? Geef ze tijdig aan ons door!

Programmeringswijzigingen
Heeft u nog werkzaamheden die voor de feestdagen door ons moeten worden uitgevoerd, denk bijvoorbeeld aan sluiting tijdens de feestdagen, dan verzoeken wij u dit voor 11 december aan ons door te geven via service@advitronics.nl. Dan zorgen wij dat deze voor de feestdagen worden uitgevoerd. Als de vakantieprogrammering al in het systeem staat of u kunt dit zelf aanpassen dan hoeft u niets door te geven.

Feestdagen programmering Advitronics
Van 27 december t/m 29 december zijn wij gesloten. Uiteraard zijn we wel bereikbaar voor storingen. Voor aanpassingen aan de programmering gedurende deze periode zijn wij genoodzaakt om een toeslag van €50,00 excl. btw te berekenen op ons reguliere support tarief.

Bereikbaarheid helpdesk
Op vrijdag 22 december is de afdeling service vanaf 13.00 uur alleen voor urgente storingen bereikbaar om onze medewerkers in staat te stellen om relevante meldingen voor de vakantieperiode af te handelen en gezamenlijk het jaar af te sluiten.

Team Advitronics wenst u alvast hele fijne feestdagen toe!

Terug naar homepage