Vacature project engineer VoIP

Als Project Engineer VoIP bij Advitronics ben je verantwoordelijk voor het installeren, configureren en onderhouden van Telefonie- en IT-diensten bij onze klanten. Je gaat zowel zelfstandig als onder leiding van een projectleider, diverse projecten opstarten, uitvoeren en opleveren. Samen met jouw collega’s project engineers en projectleiders, zorg je ervoor dat projectmatig werken binnen Advitronics verder wordt geprofessionaliseerd. Je bent continue met de klant in gesprek omtrent hun verwachtingen van de door Advitronics geleverde diensten. Om de kwaliteit van de geleverde diensten te waarborgen, ondersteun je het Service team.

Dit breng je mee

Het toekomstige succes van Advitronics wordt mede bepaald door jouw inbreng van Hosted Voice, deskundigheid en doortastende aanpak. Je begrijpt dat de dienstverlening van Advitronics naast techniek, vooral om mensen, organisaties en hun behoeften gaat. Je spreekt de taal van diverse gebruikers en zorgt dat oplossingen voldoen aan de eisen en wensen van de klant. Klantgerichtheid, communicatieve- en analytische vaardigheden zijn daarbij essentieel!

De ideale kandidaat bezit daarnaast:

 • Minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding;
 • Minimaal twee jaar werkervaring met Hosted Voice oplossingen;
 • Ervaring met, of bereidheid je te verdiepen in Microsoft 365;
 • Ervaring met, of bereidheid je te verdiepen in, Firewalling, Networking, WiFi en/of, Security

Dit bieden wij jou

Advitronics biedt een veelzijdige, uitdagende en technische functie binnen een bedrijf dat volop in beweging is. Je komt terecht in een team van negen gemotiveerde support engineers die streven naar het bieden van de best mogelijke oplossingen aan hun klanten. Je werkt nauw samen met klanten, leveranciers, derde partijen en collega’s. Binnen deze platte en zelforganiserende organisatie zijn de lijntjes kort en jouw ideeën welkom. Je krijgt de kans om met jouw persoonlijkheid, kennis en ervaring, onze dienstverlening beter te maken, uit te breiden en leuker te maken!

Veel ruimte voor eigen inbreng binnen een platte, zelforganiserende organisatie met korte communicatielijnen;

 • Bedrijfsauto;
 • Mogelijkheid tot opleiding en ontwikkeling;
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid om thuis te werken;
 • Laptop/telefoon;
 • Pensioenverzekering;
 • 27 vrije dagen en de mogelijkheid om 12 verlof dagen bij te kopen;
 • Actieve personeelsvereniging.

Een VOG-aanvraag maakt deel uit van de selectieprocedure.

Hoe nu verder?

Mocht dit interessant voor je zijn en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie naar epoelen@advitronics.nl. Heb je vragen over de vacature of procedure? Neem dan contact op met Ellen Poelen via telefoonnummer 0486 – 47 88 93.

Het kan natuurlijk zijn dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.