Mobiele integratie

U wilt uw praktijkvoering optimaliseren en uw (spoed)bereikbaarheid verhogen. Dit kunt u eenvoudig realiseren door uw mobiele telefoons (bijvoorbeeld uw praktijkmobiel of uw eigen mobiele telefoon) te integreren in de vaste telefonie-omgeving van uw praktijk. Ook kunt u de mobiele telefoons inzetten voor e-health toepassingen.

 

Mobiele (spoed)telefoon bij de balie of backoffice

Voor inkomende spoedoproepen kunt u gebruik maken van een mobiele telefoon bij de balie of backoffice met een afwijkende beltoon, zodat u de oproepen direct als spoed herkent. U kunt de mobiele praktijktelefoon meenemen bij huisbezoeken of boodschappen doen, zodat u buiten de praktijk bereikbaar bent voor (spoed)oproepen.

 

Mobiele telefoon bij storing

Het mobiele netwerk is grotendeels gescheiden van het vaste telefonienetwerk. Om die reden zijn mobiele telefoons zeer geschikt om als back-up te dienen voor het geval dat u niet meer bereikbaar bent op uw vaste toestellen, bijvoorbeeld door een storing. Op ons VoIP-platform hebben wij diverse mogelijkheden om uw back-up bereikbaarheid in te richten.

 

Mobiel en vast bellen geïntegreerd

Wij bieden mobiele abonnementen die eenvoudig geïntegreerd kunnen worden in uw vaste telefonie omgeving. Hierdoor functioneren uw mobiele telefoons als interne toestellen. Veel functionaliteiten waar u met u bureautoestellen aan gewend bent, zijn dan ook beschikbaar op uw mobiele telefoons. U kunt zonder extra kosten intern bellen met collega’s en doorverbinden naar mobiele of vaste nummers. Als u buiten de praktijk bent, kunnen uw collega’s zien of u in gesprek bent en met u overleggen of patiënten doorverbinden.

 

De voordelen van mobiele integratie in uw praktijk

  • Optimale bereikbaarheid van uw praktijk, ook bij een storing
  • Meerdere nummers op één mobiele telefoon (bijvoorbeeld werk en privé)
  • Snel en eenvoudig inzicht in het verbruik van uw mobiele abonnementen
  • Eén maandelijkse factuur en één aanspreekpunt voor al uw telefoniezaken
  • Onderling gratis bellen (vast-mobiel, mobiel-mobiel en mobiel-vast)
  • Behoud van uw bestaande mobiele nummers