Zorgcentraal voor fysiotherapiepraktijken

Bereikbaarheid is belangrijk voor u als fysiotherapeut. Een inkomend gesprek van een nieuwe of bestaande cliënt wilt u altijd goed en efficiënt beantwoorden. Ook wanneer u onderweg bent of bezig bent met een behandeling. Advitronics regelt uw telefonie en communicatie zodanig dat u locatieonafhankelijk kunt werken, overal bereikbaar bent en nooit meer een gesprek hoeft te missen. Met keuzemenu’s, voicemail, mobiele telefonie en doorschakelingen naar collega’s.

Altijd bereikbaar

Op welke locatie u ook bent: wij zorgen dat uw praktijknummer uitkomt op uw mobiele telefoon, uw vaste toestel, uw pc, bij een telefoniste of bij een collega. Wij richten het zodanig in dat u geen enkel gesprek mist.


Bluetooth headset

Met een draadloze headset kunt u op een hygiënische manier telefoongesprekken aannemen. Ook tijdens een behandeling kunt u kort een gesprek aannemen terwijl de behandeling doorgaat. Naast headsets levert Advitronics diverse smartphones en bureautoestellen.meer over onze toestellen en headsets

Nieuw

Alle vormen van bereikbaarheid voor Fysiotherapiepraktijken in één online omgeving. Dat is Advitronics Zorgcentraal.

Beeldbellen met cliënten

Dankzij beeldbellen kunt u (sport)blessures op afstand bekijken of meekijken of uw cliënt de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Wanneer door omstandigheden een cliënt niet naar de praktijk kan komen, kan het videoconsult een ideale oplossing zijn. Beeldbellen is een onderdeel van Advitronics Zorgcentraal, de communicatieoplossing voor de eerstelijnszorg.

Samenwerken met andere fysiotherapeuten

Steeds meer fysiotherapeuten werken samen. Niet alleen onderling, maar ook samen met andere disciplines, zoals huisartsen, diëtisten en bijvoorbeeld de apotheek. Advitronics levert ook hiervoor een communicatieoplossing waarmee u met meerdere praktijken en zorgverleners kunt samenwerken als één organisatie en toch ook uw eigen identiteit kunt behouden.  De vaste en mobiele telefonie in één omgeving, intern chatten met collega’s, zien wie beschikbaar is en onderling videovergaderen. Het kan allemaal met  Advitronics Zorgcentraal.

vragen?

Jan vertelt u graag meer over Advitronics Zorgcentraal

Meer info over Zorgcentraal?
vraag adviesgesprek aan