Zorgcentraal voor Huisartsenposten

De bereikbaarheid van de Huisartsenpost is letterlijk van levensbelang. Spoedeisende huisartsenzorg in de avond, nacht en het weekend heeft een stabiele communicatieoplossing met gegarandeerde uptime, fall back scenario en 24×7 support nodig. Eenvoudig in gebruik voor goede triage, volgens de benodigde certificeringen en met monitoring-mogelijkheden voor supervisie op afhandeling van het inkomend verkeer. Advitronics levert met Zorgcentraal deze communicatieoplossing. Uiteraard zijn eenvoudig intern doorverbinden, inzien of iemand beschikbaar is en onderling chatten hierbij inbegrepen.

klantervaring

Klantcase Huisartsenpost Oosterhout

lees het hele verhaal
“Het is wel heel erg knap wat we met dit team gedaan hebben, in vier maanden tijd, van niks tot complete overname en helemaal up en running zijn. Alle partijen, ook Advitronics, hebben zich totaal gecommitteerd.”

Daan Kerklaan

Directeur van Zorggroep Regio Oosterhout en Omstreken en de Huisartsenpost Oosterhout

Jarenlange ervaring in huisartsenzorg

Advitronics heeft meer dan 30 jaar ervaring in communicatie en telefonie voor de eerstelijnszorg. Wij kennen uw uitdagingen en snappen het grote belang van (spoed)bereikbaarheid. Met de juiste certificeringen, onze 24×7 support en gegarandeerde uptime van onze innovatieve communicatieoplossingen is Advitronics compleet ingericht om Huisartsenposten te bedienen.

Nieuw

Alle communicatie- en telefonie-oplossingen voor Huisartsenposten in één online omgeving. Dat is Advitronics Zorgcentraal.

Certificeringen

Advitronics is gecertificeerd volgens NEN 7510, ISO 27001 en ISO 9001. Daarmee voldoet Advitronics aan de benodigde certificeringen om Huisartsenposten te kunnen bedienen.

Realtime inzicht in bereikbaarheid met wallboard

Met een wallboard heeft uw gehele team een helder en overzichtelijk beeld van de actuele telefonische bereikbaarheid van de Huisartsenpost. Wanneer de wachttijd oploopt, kan er gelijk actie ondernomen worden door bijvoorbeeld een extra assistente op te schakelen.

Videoconsulten met patiënten

Videoconsulten zijn een standaard functionaliteit van Advitronics Zorgcentraal. Tijdens een telefoongesprek met een patiënt is het mogelijk om binnen dezelfde applicatie een beeldverbinding op te zetten om de patiënt te zien voor nog betere triage.

features

Zorgcentraal voor Huisartsenposten

Gespreksopname

Met behulp van de automatische opnamefunctie, standaard functionaliteit in Advitronics Zorgcentraal, bent u ervan verzekerd dat alle gesprekken worden opgenomen en bewaard. Ook de gesprekken met personeel op de ambulance.

HAPIS-integratie

Direct alle informatie van de inbellende patiënt op het beeldscherm; Advitronics Zorgcentraal is te integreren met HAPIS-pakketten zoals Hapicom. Lees hier meer over de integratie van telefonie en informatiesystemen.

Beeldbellen met patiënten

Videoconsulten zijn een standaard functionaliteit van Advitronics Zorgcentraal. Lees hier meer over beeldbellen met Zorgcentraal.

Keuzemenu’s in eigen beheer aanpassen

In eigen beheer kunt u wijzigingen aanbrengen in welkomstboodschap en keuzemenu.

Keuzemenu in meerdere talen

Keuzemenu’s kunnen meertalig ingesteld worden. Tevens is het mogelijk om per taal aparte telefoonnummers te gebruiken.

Inzicht in telefonische bereikbaarheid

Met een wallboard heeft uw gehele team een helder en overzichtelijk beeld van de actuele telefonische bereikbaarheid van de Huisartsenpost.

AVG-proof

Met Advitronics Zorgcentraal voldoet uw HAP aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Zie ook onze certificeringen.

24×7 support 365 dagen per jaar

Advitronics staat altijd voor u klaar zodat de HAP in alle gevallen bereikbaar is voor spoed. Lees hier hoe wij dag en nacht klaarstaan voor uw bereikbaarheid.

Begeleiding & training

Advitronics zorgt dat alle medewerkers de juiste begeleiding en scholing krijgen voor het gebruik van het communicatiesysteem. Vanwege de vele wisselingen zorgt Advitronics voor duidelijke handleidingen per werkplek.

Gecertificeerd voor HAP

Advitronics is NEN 7510-, ISO 27001- en ISO 9001-gecertificeerd. Advitronics Zorgcentraal voldoet daarnaast aan de AVG. Lees meer over onze certificeringen.

Begeleiding bij overstap

Wanneer uw Huisartsenpost overstapt op onze alles-in-een-communicatieoplossing Zorgcentraal, staat Advitronics u volledig bij voor een vlekkeloze overstap. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze begeleiding bij overstappen.

vragen?

Lambert vertelt u graag meer over hoe wij uw huisartsenpost kunnen ondersteunen

Meer info over het Zorgcentraal?
vraag adviesgesprek aan