Zorgcentraal voor Huisartspraktijken

De zorg staat steeds meer onder druk. De vergrijzing, een tekort aan zorgpersoneel, de verschuiving van zorgtaken van de tweede naar de eerste lijn en een veranderend gedrag van patiënten en cliënten dwingt huisartsen om efficiënter te werken. Dat maakt technologie voor efficiëntere communicatie en samenwerking essentieel. Advitronics levert al meer dan 30 jaar innovatieve oplossingen zodat u doeltreffend met patiënten, teamleden en andere zorgaanbieders kunt communiceren en samenwerken.

Nieuw

Communicatie voor de zorg van vandaag én morgen. Alle communicatie- en telefonie-oplossingen voor huisartspraktijken in één online omgeving. Dat is Advitronics Zorgcentraal.

onze oplossingen

Waarmee kunnen we u helpen?

 • Zorgcentraal

  Alle oplossingen voor bereikbaarheid, communicatie en samenwerking komen samen in Zorgcentraal. Zie wie er belt op uw scherm, monitor alle wachtrijen, krijg inzicht in uw bereikbaarheid, maak gebruik van extra (digitale) capaciteit, ontdek de flexibiliteit van locatieonafhankelijk werken, videocommunicatie en chat.

  meer info
 • Telefonische bereikbaarheid

  Telefonie zoals u gewend bent. Met alle functionaliteiten voor communicatie en samenwerking in één oplossing.

  meer info
 • Mobiele telefonie

  Met mobiele telefonie van Advitronics bent u goed bereikbaar, ook wanneer u niet op de praktijk bent.

  meer info
 • Devices & Headsets

  Telefoontoestellen, headsets en intercom systemen geschikt voor elke situatie en elke praktijk.

  meer info
 • Videobellen

  Beeldbellen met uw patiënten en videovergaderen met collega’s en zorgverleners in de wijk of regio (gratis geïntegreerd onderdeel van Advitronics Zorgcentraal tot 5 deelnemers).

  meer info
 • HIS-Integratie

  Telefonie gekoppeld aan uw informatiesysteem, zodat u snel het juiste patiëntendossier op uw scherm heeft bij inkomende gesprekken.

  meer info
 • Advicalls Reports

  Inzicht in uw gesprekken, wachttijden en bereikbaarheid om uw processen te verbeteren (gratis light versie als geïntegreerd onderdeel van Advitronics Zorgcentraal).

  meer info
klantervaring

Klantcase Huisartsenpost Oosterhout

lees het hele verhaal
“Het is wel heel erg knap wat we met dit team gedaan hebben, in vier maanden tijd, van niks tot complete overname en helemaal up en running zijn. Alle partijen, ook Advitronics, hebben zich totaal gecommitteerd.”

Daan Kerklaan

Directeur van Zorggroep Regio Oosterhout en Omstreken en de Huisartsenpost Oosterhout

Oplossing op maat

Uw praktijk dient goed bereikbaar te zijn voor uw patiënten. Ook wilt u zo efficiënt mogelijk samenwerken, zowel binnen uw praktijk als met collega’s en zorgverleners in uw wijk of regio. Dat begrijpen wij bij Advitronics. Al ruim 30 jaar leveren wij telefonie- en communicatie-oplossingen aan huisartspraktijken. Wij kennen uw wensen en werkprocessen als geen ander en vertalen die naar een oplossing op maat.

Ervaring applicatie videobellen van Advitronics

Zorgcentraal voor Huisartspraktijken

Uw praktijk optimaal bereikbaar

Spoedoproepen gaan voor

Ook bij storing telefonisch bereikbaar

Dag- en nachtstanden schakelen

Keuzemenu eenvoudig aanpassen

Wachtrij-informatie

Patiëntendossier direct open

Thuiswerkoplossingen

Efficiënter (samen)werken

Videoconsulten

Advies op maat over bereikbaarheid

Inzicht en overzicht door rapportages en dashboarding

Samenwerkingsverbanden

Samenwerking tussen zorgverleners in de eerstelijn wordt steeds belangrijker: binnen een Hagro, tussen zorgverleners in een wijk of tussen praktijken in een zorggroep. Lees hier hoe wij alle zorgprofessionals in een samenwerkingsverband efficiënt laten samenwerken.

vragen?

Sebastiaan vertelt u graag meer over hoe we uw praktijk kunnen ondersteunen

Meer info over Zorgcentraal?
vraag adviesgesprek aan