Zorgcentraal voor Psychologiepraktijken

Als psycholoog heeft u het liefst alle communicatiemogelijkheden van vaste telefonie, maar dan wel op uw smartphone. Denk aan een welkomstboodschap, keuzemenu, uitbellen met het vaste praktijknummer, maar ook videoconsulten houden. Advitronics heeft met Zorgcentraal voor u deze complete oplossing voor uw bereikbaarheid. Of u nu ZZP’er bent of werkt bij een grote organisatie met meerdere locaties.

Mobiel bereikbaar

Wanneer u op verschillende locaties werkzaam bent, geeft een mobiele telefoon u alle flexibiliteit. Doordat mobiel geïntegreerd is in de totaaloplossing, bent u ook op uw vaste nummer gewoon bereikbaar. Zorgcentraal is ook mobiele telefonie, maar dan met de flexibiliteit en functionaliteit van een complete telefooncentrale. Met een handige app stelt u in wanneer u bereikbaar bent en wanneer het nummer doorgeschakeld moet worden naar een collega of de voicemail. Werk en privé zijn zo perfect te scheiden op uw mobiele toestel.

Beeldbellen met cliënten

Wanneer door omstandigheden een cliënt niet naar de praktijk kan komen is het soms fijn om bij een consult de cliënt toch te kunnen zien. Dankzij beeldbellen van Advitronics kunt u op afstand uw spreekuur houden en uw cliënten zien. Beeldbellen is een standaard onderdeel van Advitronics Zorgcentraal, de communicatieoplossing voor de eerstelijnszorg.

Nieuw

Alle communicatie- en telefonie-oplossingen voor Psychologiepraktijken in één online omgeving. Dat is Advitronics Zorgcentraal.

vragen?

Jan vertelt u graag meer over hoe wij uw psychologiepraktijk kunnen ondersteunen

Meer info over Zorgcentraal?
vraag adviesgesprek aan