Samenwerking binnen de regio of wijk

Samenwerking tussen zorgverleners in de eerstelijn wordt steeds belangrijker: binnen een Hagro, tussen zorgverleners in een wijk of tussen praktijken in een zorggroep. Met de innovatieve communicatietechnologie van Advitronics verbinden wij alle zorgprofessionals in een samenwerkingsverband zodat zij optimaal kunnen communiceren en samenwerken.

Eenvoudig samenwerken met andere praktijken

We hebben Advitronics Zorgcentraal zo ontwikkeld dat je eenvoudig met meerdere praktijken in een omgeving kunt werken. Zo kun je bijvoorbeeld bij drukte of ziekte het telefoonverkeer spreiden over meerdere praktijken. Ook even een chat sturen naar je collega huisarts bij de praktijk verderop is mogelijk. Je bent maximaal flexibel in jouw instellingen. Zo houd je jouw eigen telefoonnummer, bepaal je zelf binnen welke tijdvakken je wel en niet je telefoonverkeer wilt spreiden over meerdere praktijken en behoud je je eigen facturatie.

Werkdruk verlaging door samenwerken

Samenwerken met meerdere praktijken op inkomend telefoonverkeer heeft grote voordelen: je kunt eenvoudig de piekbelasting delen, waardoor je met minder mensen meer werk kunt doen. Zo kunnen praktijken eenvoudig het inkomende telefoonverkeer van elkaar overnemen, bijvoorbeeld op de piekmomenten in de ochtend, bij ziekte of vakantie. Ook kan er gekozen worden om het telefonieverkeer van meerdere praktijken (op bepaalde delen van de dag) op een centrale plek in de regio of wijk af te handelen. U werkt met meerdere praktijken binnen één omgeving, maar u behoudt altijd uw eigen identiteit, telefoonnummer en manier van werken.

Nieuw

Alle communicatie- en telefonie-oplossingen voor de Eerstelijnszorg in één online omgeving. Dat is Advitronics Zorgcentraal.

Voordelen voor samenwerkingsverbanden:

  • Inzicht in beschikbaarheid collega’s op andere locaties
  • Delen van assistentekracht
  • Eenvoudig waarnemen bij afwezigheid
  • Real-time inzicht in telefoonverkeer per praktijk
  • Periodieke bereikbaarheidsrapportages per praktijk
  • Management informatie op elk niveau, van praktijk tot samenwerkingsverband
  • Chatten, videobellen en intern telefoneren met andere locaties
  • Telefonie eenvoudig over te nemen bij lokale storing
vragen?

Sebastiaan vertelt u graag meer over het Advitronics platform

Meer info over het platform?
vraag adviesgesprek aan