Zorgcentraal voor Tandartspraktijken

U wil graag alle aandacht kunnen geven aan uw patiënten. De bereikbaarheid van uw praktijk moet goed zijn voor het maken van afspraken en voor spoedoproepen. Om uw patiënten snel van dienst te kunnen zijn is het heel handig om ook een koppeling tussen uw telefonieomgeving en uw Tandheelkundig Informatie Systeem te hebben, zodat er efficiënt gewerkt kan worden. Advitronics levert een flexibele communicatieoplossing, waarmee uw tandartspraktijk optimaal bereikbaar is.

Goed bereikbaar voor patiënten en collega’s

Patiënten moeten uw tandartspraktijk goed kunnen bereiken. Voor het maken van een afspraak en voor spoed buiten openingstijden. Binnen de praktijk wilt u efficiënt communiceren met collega’s via telefonie, chat en beschikbaarheidsstatus. Mobiele toestellen en abonnementen kunt u integreren in onze Zorgcentraal communicatieoplossing, zodat u met uw mobiel kunt doorverbinden en met uw praktijknummer kunt uitbellen.

Nieuw

Alle communicatie- en telefonie-oplossingen voor Tandartspraktijken in één online omgeving. Dat is Advitronics Zorgcentraal.

Koppeling telefonie en TIS

Automatische patiëntherkenning bij inkomende gesprekken zorgt voor efficiënter afhandelen van telefonieverkeer naar uw praktijk en een persoonlijker benadering van patiënten. Onze telefonie- en communicatieoplossing is te koppelen aan meerdere TIS-pakketten zoals ByteGear, Oase Dental, Evolution, Exqclean, Exquise, Next Generation, JDSI, Novadent, Orthwin, Simplex GSN, Softlex en I-Ortho.

Hygiënisch en ergonomisch werken met headsets

Met een headset werken uw medewerkers hygiënisch en ergonomisch. Advitronics kan u adviseren over de juiste headset, bedraad of draadloos. Naast headsets levert Advitronics smartphones en diverse bureautoestellen.

Communicatieoplossing voor meerdere locaties

Heeft uw tandheelkundige praktijk nevenlocaties? Of werkt u voor spoedwaarneming samen met andere tandartspraktijken? Met Advitronics Zorgcentraal kunt u meerdere locaties en praktijken aansluiten op hetzelfde telefoonsysteem. Gesprekken kunnen zo eenvoudig worden doorgezet naar collega’s op een andere locatie. Telefoneren naar nevenlocaties is gratis. Chat, aanwezigheidsstatus en videovergaderen zijn inbegrepen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Grote bestanden versturen

Voor het versturen en opslaan van röntgenfoto’s heeft uw tandartspraktijk een stevig datanetwerk nodig. Advitronics zorgt voor het juiste LAN- of WiFi-netwerk.

WiFi in de wachtkamer

Gratis WiFi in de wachtkamer is een mooie extra service voor uw patiënten. Advitronics kan hiervoor een apart netwerk aanleggen.

vragen?

Jan vertelt u graag meer over wat wij kunnen betekenen voor uw tandartspraktijk

Meer info over Zorgcentraal?
vraag adviesgesprek aan