Communicatieoplossing voor verloskundigen

U wilt altijd optimaal bereikbaar zijn voor uw cliënten, vooral bij spoed. Advitronics biedt een oplossing met alle communicatiemiddelen in één omgeving: mobiele en vaste telefonie, een (meertalig) keuzemenu op het 06-nummer van uw praktijk, eenvoudige roulatie van het spoednummer en videobellen. Zo bent u altijd en overal bereikbaar.

Roulatie spoednummer

Een uitdaging voor uw spoedbereikbaarheid is het snel en eenvoudig aan elkaar overdragen van het spoednummer. Met Advitronics Roulatie leveren wij een eenvoudige, flexibele en financieel aantrekkelijke oplossing om het mobiele spoednummer efficiënt te rouleren tussen verloskundigen.

Mobiel uitbellen met het praktijknummer

Als verloskundige dient u mobiel bereikbaar te zijn. Smartphone van de zaak of privétoestel? Wij zorgen dat u uitbelt met het vaste telefoonnummer van de praktijk. Hiermee kunt u privé en zakelijk gescheiden houden. Advitronics zorgt daarbij dat u één aanspreekpunt heeft voor al uw telefonie: alle mobiele toestellen, abonnementen en vaste verbindingen krijgt u op één factuur voor uw praktijk.

Nieuw

Alle communicatie- en telefonie-oplossingen voor de eerstelijnszorg in één online omgeving. Dat is Advitronics Zorgcentraal.

Meertalig keuzemenu

Zorgcentraal voor verloskundigen biedt ook de functionaliteit van keuzemenu’s. Wanneer cliënten naar uw praktijknummer of een van uw 06-nummers bellen, krijgen zij eerst een keuzemenu te horen. Via het menu kunnen ze meteen naar de dienstdoende verloskundige of de assistente doorverbonden worden voor het maken van een afspraak. In meerdere talen beschikbaar.

Eenvoudig samenwerken met andere praktijken

Wanneer er even geen verloskundige beschikbaar is dan kan de dienstdoende verloskundige van een collega-praktijk uw inkomende telefoonoproepen van cliënten opnemen. Zo mist u nooit een (spoed)oproep.

Mobiele toestellen

Iedere medewerker heeft zo zijn eigen voorkeur om optimaal bereikbaar te kunnen zijn en efficiënt te werken. Advitronics levert diverse smartphones, bureautoestellen en headsets als onderdeel van de communicatieoplossing.

Beeldbellen inbegrepen

In het contact met uw cliënten is het vaak belangrijk om elkaar te zien, ook al bent u op afstand. Daarom kunt u met Zorgcentraal ook gebruikmaken van videobellen.

vragen?

Monique vertelt u graag meer over hoe wij uw verloskundepraktijk kunnen ondersteunen

Meer info over Zorgcentraal?
vraag adviesgesprek aan