Werken bij Advitronics

Werken bij Advitronics is werken voor de eerstelijnszorg.

Elke dag kun je weer het verschil maken. Met een klein, hecht team waarin er veel ruimte is voor eigen inbreng, kun je mee vormgeven aan de toekomst van ons mooie bedrijf. Expertise delen, elkaar uitdagen, scherp houden, helpen en motiveren om de eerstelijnszorg te ondersteunen en ontzorgen op het gebied van efficiënte communicatieoplossingen.

Kwaliteit en professionaliteit zijn belangrijke waarden binnen Advitronics. Daarnaast werken we resultaatgericht en streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. Zelfs als we daarvoor buiten de bekende kaders moeten gaan.

 

Waarom kies je voor Advitronics?

Je wordt onderdeel van een groeiende, ambitieuze organisatie. Er is een open cultuur met korte communicatielijnen zodat we efficiënt kunnen samenwerken.

Advitronics heeft vertrouwen in haar medewerkers. Elke medewerker krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om zelfstandig zijn of haar functie uit te oefenen. Ons succes wordt mede bepaald door jouw kennis, deskundigheid en doortastende aanpak. We stimuleren iedereen om het beste uit zichzelf te halen zodat we daar gezamenlijk ons voordeel mee kunnen doen. Binnen ons bedrijf is er veel waardering voor elkaar. Je kunt altijd bij je collega’s terecht voor vragen, het toetsen van nieuwe ideeën of een gezellig praatje.

Wij zijn op zoek naar collega’s die graag werken in een organisatie die in beweging is en die actief willen bijdragen aan de ambities die Advitronics heeft voor de toekomst.

Hoe is het om bij Advitronics te werken?

Benieuwd hoe onze mensen het werken bij Advitronics ervaren? Onze collega’s vertellen je er hieronder meer over.

Sebastiaan – Partner manager

“Je bent altijd op zoek naar de juiste oplossing die past bij de klant.”

Bij Advitronics zetten we altijd dat stapje extra om onze klanten te ondersteunen, ontzorgen en de hoogste mate van service te leveren. Onze organisatie is volop in beweging. We werken er dan ook elke dag aan om onze organisatie nog toekomstbestendiger te maken.

Binnen Advitronics is er voor iedereen de ruimte om zich te ontwikkelen of om een overstap te maken naar een andere afdeling of functie, wat een fijne dynamiek met zich mee brengt. We zijn een platte organisatie waarin je altijd bij iedereen aan kunt kloppen voor hulp. Van directeur tot magazijn medewerker, we staan stuk voor stuk voor elkaar klaar.

Rik – Product manager

“Voor elk vraagstuk de best passende oplossing realiseren verveelt nooit.”

De werkzaamheden bij Advitronics zijn er altijd op gericht om
onze klanten oplossingen te leveren die echt meerwaarde bieden. Van kleine aanpassingen tot het realiseren van een compleet
nieuwe oplossing, er wordt geen uitdaging uit de weg gegaan.

Saai bestaat niet bij Advitronics, elke dag is anders, we blijven
continu in beweging en de tijd vliegt daardoor echt voorbij.

Naast de gezellige activiteiten en uitstapjes vanuit de personeelsvereniging was Advitronics in 2012 hoofdsponsor van Ride4kids. Met onze deelname aan dit evenement hebben we geld ingezameld voor kinderen met een stofwisselingsziekte. Advitronics
is een betrokken werkgever en de collega’s vormen een hecht
team. Dit zorgt voor een fijne dynamiek binnen het bedrijf.

Onze vacatures

Momenteel hebben wij de onderstaande openstaande vacatures:

Zit de gewenste vacature er niet tussen maar ben je wel enthousiast geworden om met jouw kennis en ervaring van de zorg/IT/telecom het verschil maken bij Advitronics? Wij ontvangen graag je open sollicitatie!