Zorgcentraal: communicatie en bereikbaarheid voor de eerste lijn in één oplossing

Advitronics heeft met Zorgcentraal alle middelen voor communicatie en samenwerking geïntegreerd in één oplossing voor de eerstelijnszorg. Zorgcentraal biedt optimale bereikbaarheid aan praktijken en zorgprofessionals en ondersteunt de steeds verdergaande samenwerking in wijkverbanden, zorggroepen en regio’s.

Specifiek voor de eerstelijnszorg

De eerstelijnszorg heeft te maken met een steeds complexer wordende zorgvraag, krapte op de arbeidsmarkt en de verschuiving van zorg vanuit de tweede lijn. Goede bereikbaarheid, optimale communicatie en efficiënte samenwerking binnen de eigen praktijk én met andere zorgaanbieders zijn van groot belang om deze uitdagingen aan te kunnen. Advitronics Zorgcentraal levert hiervoor een vooruitstrevende oplossing, specifiek voor de eerste lijn.

Voor praktijk, medewerker en samenwerkingsverband

Zorgcentraal ontzorgt de eerste lijn op drie niveaus: praktijk, gebruiker en samenwerkingsverband. Zorgcentraal garandeert optimale bereikbaarheid voor uw praktijk of organisatie, geeft gebruiksgemak en flexibiliteit aan de individuele gebruikers en biedt uitgebreide mogelijkheden om efficiënt samen te werken met andere praktijken en zorgaanbieders.

zorgcentraal

Alles-in-1: wat houdt dat in?

 • Telefonische bereikbaarheid

  Telefonie zoals u gewend bent. Maar dan als onderdeel van een totaaloplossing met alle functionaliteiten voor communicatie en samenwerking.

 • Mobiele telefonie

  Met mobiele telefonie van Advitronics bent u goed bereikbaar zijn, ook wanneer u niet op de praktijk bent.

 • Advicalls Reports

  Inzicht in uw gesprekken, wachttijden en bereikbaarheid om uw processen te verbeteren.

 • Advies op maat

  Advies op maat geeft u inzicht in de efficiëntie van uw praktijk, de mogelijke verbeterslagen en geeft u grip om hier actief op te sturen.

 • Digitale Assistente

  Extra digitale capaciteit zodat uw praktijk altijd optimaal bereikbaar is met terugbelfunctionaliteit de Digitale Assistente.

 • HIS-integratie

  Telefonie gekoppeld aan uw informatiesysteem zodat u snel het juiste patiëntendossier op uw scherm heeft bij inkomende gesprekken.

 • Thuiswerkoplossing

  Flexibel en comfortabel vanuit huis werken terwijl u en uw praktijk optimaal bereikbaar blijven.

 • Videobellen

  Beeldbellen met uw patiënten en videovergaderen met collega’s en zorgverleners in de wijk of regio.

 • Beschikbaarheidsoverzicht

  Afspraken inplannen, een duidelijk overzicht van alle collega’s en hun beschikbaarheid. Ad hoc individuele bereikbaarheid aanpassen en individuele bereikbaarheid tot in detail instellen met profielen.

 • Devices & Headsets

  Telefoontoestellen en headsets geschikt voor elke situatie en elke praktijk.

 • Internet & WiFi

  Een snelle en stabiele internetverbinding voor uw praktijk. Ook draadloos.

 • Herhaalrecepten

  Met speech-to-tekst efficiënt uw ingesproken herhaalrecepten verwerken

klantervaring

Advitronics Zorgcentraal biedt efficiëntie op de werkvloer bij Huisartsenpraktijk Prinsenbeek

lees het hele verhaal
“Ons vorige systeem was verouderd”, vertelt Goossens. “Daarom zocht onze voormalige praktijkmanager een nieuw systeem. Prinsenbeek is een innovatieve praktijk en ons team deinsde niet terug bij de introductie van deze nieuwe innovatieve oplossing. Zeker niet toen bleek dat dit ons werk een stuk eenvoudiger zou maken.”

Liesbeth Goossens

Assistent-Praktijkmanager Huisartsenpraktijk Prinsenbeek

Samenwerking in wijk, zorggroep of regio

Samenwerken met andere zorgverleners in uw wijk, zorggroep of regio? Wij creëren één omgeving waarin de geïntegreerde functionaliteiten beschikbaar zijn voor alle praktijken en zorgprofessionals. Op deze manier kunnen praktijken op een eenvoudige manier onderling communiceren en samenwerken op het gebied van bereikbaarheid.

vragen?

Sebastiaan vertelt u graag meer over Advitronics Zorgcentraal

Meer info over Zorgcentraal?
vraag adviesgesprek aan