Uw zorgpraktijk naar de cloud: veilig, flexibel en toekomstbestendig

In een tijd waarin de zorgvraag groeit en complexer wordt, is de moderne werkplek essentieel voor het leveren van hoogwaardige en toegankelijke gezondheidszorg.

Het is niet alleen een antwoord op technologische vooruitgang, maar vooral belangrijk om de kwaliteit van zorg te verbeteren, efficiënter te werken en de werkdruk te verlichten. Door gebruik te maken van slimme tools kunnen zorgprofessionals betere communicatie, gegevensbeheer en patiëntenzorg realiseren. Bovendien bevordert een moderne werkplek de samenwerking binnen en buiten de praktijk.

Advitronics begrijpt de unieke behoeften en veiligheidseisen van de zorgsector. Met onze oplossing bieden we een naadloos geïntegreerde werkplek in de cloud, ontwikkeld in samenwerking met verschillende zorgprofessionals en op basis van onze jarenlange ervaring. We spelen steeds in op de nieuwste ontwikkelen en brengen telefonie en IT bij elkaar. Daarmee beschikt u over een moderne werkplek die voorziet in de meest efficiënte en gebruiksvriendelijke manier van werken.

  • Toegang tot alle Microsoft software

    In uw cloud-omgeving heeft u beschikking over alle software uit het Microsoft Office pakket.

  • Uw patiëntgegevens zijn 100% veilig

    De sterke ICT-beveiliging zorgt ervoor dat de veiligheid van uw patiëntgegevens zijn gewaarborgd.

  • Eén aanspreekpunt

    Eén aanspreekpunt voor al uw digitale werkprocessen en ICT vraagstukken.

Maximale veiligheid van patiëntinformatie 
Veiligheid is van het grootste belang in de zorgsector, waar gevoelige patiëntgegevens worden verwerkt. Bescherm de gevoelige gegevens van uw patiënten met geavanceerde beveiligingsfuncties van Advitronics. Bijvoorbeeld met gegevensversleuteling, meervoudige verificatie en continue updates. Zo zorgen we ervoor dat de informatie van uw patiënten altijd beschermd blijft.

Ongekende flexibiliteit

Met onze oplossing werkt u waar en wanneer u wilt. Met toegang tot uw desktopomgeving vanaf elk apparaat met een internetverbinding, kunt u moeiteloos schakelen tussen kantoor, thuis of onderweg. Dit verhoogt niet alleen uw mobiliteit, maar ook uw efficiëntie.

Flexibel en remote werken met de ICT dienstverlening van Advitronics
Optimale samenwerking met de ICT dienstverlening van Advitronics

Naadloze samenwerking

Verbeter de samenwerking met andere zorgprofessionals door een geïntegreerde ICT-omgeving. Deel informatie, communiceer en werk efficiënt samen voor optimale patiëntenzorg. Dit bevordert een soepele workflow en verhoogt de zorgkwaliteit.

Schaalbaarheid op maat

Of uw praktijk nu groeit of niet, met onze oplossing past uw ICT-omgeving zich moeiteloos aan. Voeg eenvoudig nieuwe gebruikers toe, breid de opslagcapaciteit uit of neem nieuwe applicaties in gebruik. Zo is uw ICT-omgeving altijd volledig afgestemd op uw actuele behoeften.

Zet de stap naar een veilige en flexibele zorgpraktijk

Advitronics biedt de tools en functionaliteiten die u als zorgverlener nodig heeft om de kwaliteit van uw zorg te verbeteren. Zet vandaag de stap naar een veilige, flexibele en schaalbare cloudoplossing en zorg dat uw zorgpraktijk klaar is voor de toekomst. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

klantervaring

Huisartsenpraktijk Hollemans kiest voor Advitronics als ICT-partner

lees het hele verhaal
Advitronics heeft ons geholpen om met een frisse blik naar onze ICT te kijken en dat toe te spitsen op onze werkplekken

Mirjam Hollemans

Huisartsenpraktijk Hollemans