JabraDirect / upgraden Jabra headsets

Downloaden applicatie

Op de pagina https://www.jabra.nl/software-and-services/jabra-direct kunt u de laatste versie van de benodigde software vinden. We verzoeken u om deze te downloaden en daarna te installeren. Om een update te kunnen uitvoeren dient de basis van de headset aangesloten te zijn op de computer waarop de applicatie is geïnstalleerd. De koppeling wordt middels een micro-usb kabel gedaan die aangesloten wordt op de ‘pc’-gelabelde aansluiting op de basis (zie afbeelding) 

Mogelijk is deze kabel al aangesloten, het kan ook zijn dat de reeds gekoppelde Usb kabel tussen de headset en het telefoontoestel hiervoor gebruikt moet worden. Als u Jabra Direct opent zal deze de headset herkennen en mogelijk aangeven dat er een Update nodig is, deze mag u dan uitvoeren. De headset dient bij dit proces op het basisstation te staan. 

Een update zal een ruime tijd in beslag nemen. Houdt er dan ook rekening mee dat de headset, gedurende de update, niet kan worden gebruikt. Als de Upgrade uitgevoerd is herstart de headset automatisch en kunt u testen of deze nu goed werkt. 

Wanneer de headset nog steeds niet goed functioneert kunnen wij d.m.v. Teamviewer QS uw PC overnemen, de instellingen van de headset controleren en waar nodig aanpassen. Neem hiervoor contact met Advitronics op.